Ik ben Natalie Vonk, woonachtig in Helmond, geboren in 1968 en moeder van 3 zonen. Naast mijn huidige baan als docent kunstvakken ben ik in 2016 begonnen met  JOUW VONK.

Verschillende ervaringen waaronder een scheiding, een burn-out, een reorganisatie, wisselingen van baan en een samengesteld gezin, hebben mij gevormd en inzichten gegeven. Ik heb mezelf regelmatig de vraag gesteld ; “waar word ik nu echt gelukkig van, wat wil ik nog bereiken, welke dromen heb ik nog? Wat houdt me nog tegen? Om dichter bij antwoorden te komen heb ik o.a. een NLP Master en Life Coach opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik diverse massagetrainingen gedaan.

Ik blijf dromen, ambities hebben, nieuwe doelen stellen en mezelf ontwikkelen. Met een kritische blik en een no-nonsense aanpak deel ik graag mijn kennis en ervaringen met jou om je zo verder te helpen in JOUW zoektocht naar antwoorden. Voelen, Denken en Doen in lijn met JOUW IK zorgen voor positieve energie.

Sta jij open voor meer tijd en ruimte voor jezelf en voel je dat JOUW VONK wel wat extra zuurstof kan gebruiken?  Dan zie ik je graag bij één van mijn JOUW VONK dagen, klankmeditaties, persoonlijk gesprek of massage.