Hi, ik ben Natalie Vonk uit 1968 en moeder van 3 zonen. Naast mijn huidige baan als docent kunstvakken ben ik in 2016 begonnen met  JOUW VONK.

Verschillende ervaringen waaronder een scheiding, een burn-out, reorganisatie, wisselingen van baan, een samengesteld gezin en diverse trainingen hebben mij gevormd en inzichten gegeven. Ik heb mezelf regelmatig de vraag gesteld ; “waar word ik nu echt gelukkig van, wat wil ik nog bereiken, welke dromen heb ik nog? Wat houdt me nog tegen? Ik heb o.a. een NLP Master en Life Coach opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik diverse massagetrainingen gedaan.

Ik blijf dromen, ambities hebben, nieuwe doelen stellen en mezelf ontwikkelen.  Einde van dit jaar hoop ik mijn praktijk uit te breiden met  NLP Kindercoaching!

Met een kritische blik en een no-nonsense aanpak deel ik graag mijn kennis en ervaringen met jou om je zo verder te helpen in JOUW zoektocht. Voelen, Denken en Doen in lijn met JOUW IK zorgen voor positieve energie en het bereiken van je doelen. Voel je dat jouw vonk wel wat extra zuurstof kan gebruiken? Dan zie ik je graag bij één van mijn JOUW VONK dagen, klankbeleving, persoonlijk coaching gesprek of massage.