De volgende klankbeleving staat gepland op zondagmorgen 14 april.

Wat kun je verwachten?

Laat je onderdompelen in een zee van klanken en ervaar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De trilling van de Tibetaanse klankschalen hebben een helend effect op lichaam en geest. De frequenties die vrijkomen kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Naast de klankschalen gebruik ik ook andere klankinstrumenten, zoals een windgong en Ocean drum.

De groep bestaat uit 5- 8 deelnemers. Er zijn dikke matten en schapenvachtjes aanwezig. Neem zelf nog een extra plaid en kussentje mee. De gehele sessie duurt ca. 60 min.

Locatie:
Yogastudio Mierlo
Vaanakker 72
5731 JN Mierlo

www.yogamierlo.nl

 

 

NIEUW! Een klankbeleving  op locatie voor kleine groepen ( 5- 10 personen ) te reserveren!

Relaxen en loslaten; tijdens mijn klankbeleving word je meegenomen op een innerlijke reis! Liggend op je matje ga ik je onderdompelen in een zee van klanken en ervaar je een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De trilling van de Tibetaanse klankschalen hebben een helend effect op lichaam en geest. De frequenties die vrijkomen kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Dankzij een goede doorstroming in je lichaam kan er meer balans in jezelf zijn. Voor iedereen is dit een persoonlijke en unieke ervaring. Naast de klankschalen gebruik ik ook andere klankinstrumenten. De groep bestaat uit  5 tot 10 deelnemers. Er zijn dikke Yoga matten  en plaids aanwezig. Neem nog een eigen deken en kussentje mee i.v.m. hygiëne, en draag gemakkelijke kleding. 

Tarief € 18,- per persoon inclusief thee / water

Data en tijden in overleg.

Vul het contactformulier in bij belangstelling!