Laat je onderdompelen in een zee van klanken en ervaar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De trilling van de Tibetaanse klankschalen hebben een helend effect op lichaam en geest. De frequenties die vrijkomen kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Naast de klankschalen gebruik ik ook andere klankinstrumenten, zoals een windgong en ocean drum.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Er zijn Yoga matten aanwezig. Neem een eigen deken en kussentje mee.

Tarief € 15,- per persoon inclusief thee. Duur van de gehele sessie is ca. 60 min. 

Locatie Yogastudio Toermalijn-Industrieweg 7c MIERLO 

Let op dit is de laatste klankbeleving die plaats zal vinden op deze locatie! Nieuwe locaties volgen.

Een klankschaalontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt  altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd.

Een massage duurt 45 minuten.

 

NIEUW! Een klankbeleving is nu ook op locatie voor kleine groepen ( 6- 10 personen ) te reserveren!

 

Relaxen en loslaten; tijdens mijn klankbeleving word je meegenomen op een innerlijke reis! Liggend op je matje ga ik je onderdompelen in een zee van klanken en ervaar je een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De trilling van de Tibetaanse klankschalen hebben een helend effect op lichaam en geest. De frequenties die vrijkomen kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Dankzij een goede doorstroming in je lichaam kan er meer balans in jezelf zijn. Voor iedereen is dit een persoonlijke en unieke ervaring. Naast de klankschalen gebruik ik ook andere klankinstrumenten. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Er zijn dikke Yoga matten  en plaids aanwezig. Neem eventueel nog een eigen deken en kussentje mee i.v.m. hygiëne, en draag gemakkelijke kleding. 

Locatie Yogastudio Toermalijn - Industrieweg 7c-Mierlo

Tarief € 15,- per persoon inclusief thee / water

Tijdstip zie info.