Dit keer niet op de zondagmorgen maar op de zondagavond een klankbeleving om je weekend op een heerlijke manier in rust af te sluiten.

Ook op een nieuwe locatie en wel in de prachtige ruimte bij De Verbindende Factor in Nuenen.

Wat kun je verwachten?

Laat je onderdompelen in een zee van klanken en ervaar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De trilling van de Tibetaanse klankschalen hebben een helend effect op lichaam en geest. De frequenties die vrijkomen kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Naast de klankschalen gebruik ik ook andere klankinstrumenten, zoals een windgong en ocean drum.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Er zijn dikke matte aanwezig. Neem nog een eigen plaid en kussentje mee indien je dit prettig vind.

Tarief € 18,- per persoon inclusief thee. Duur van de gehele sessie is ca. 60 min. 

Locatie:
De Verbindende Factor
Wettenseind 4, 5674 AA Nuenen
https://www.deverbindendefactor.net/

 

Een klankschaalontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat jij hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. 

Een massage duurt 45 minuten.

 

NIEUW! Een klankbeleving is nu ook op locatie voor kleine groepen ( 6- 10 personen ) te reserveren!

 

Relaxen en loslaten; tijdens mijn klankbeleving word je meegenomen op een innerlijke reis! Liggend op je matje ga ik je onderdompelen in een zee van klanken en ervaar je een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De trilling van de Tibetaanse klankschalen hebben een helend effect op lichaam en geest. De frequenties die vrijkomen kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Dankzij een goede doorstroming in je lichaam kan er meer balans in jezelf zijn. Voor iedereen is dit een persoonlijke en unieke ervaring. Naast de klankschalen gebruik ik ook andere klankinstrumenten. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Er zijn dikke Yoga matten  en plaids aanwezig. Neem eventueel nog een eigen deken en kussentje mee i.v.m. hygiëne, en draag gemakkelijke kleding. 

Tarief € 18,- per persoon inclusief thee / water

Data en tijden in overleg.